LDC Examination Expected Questions - 26

LDC Special Posts | LDC Expected Questions | LDC Questions | LDC Old Questions | LDC Special |  LDC 2013 Questions | LDC 2013-14 Expected Questions |  LDC 2013-14 Questions | 
------------------------------------------------------------------------------
BIOLOGY 
------------------------------------------------------------------------------
251. The carbon of organic components in plants comes from ............  ?
Answer :- Atmospheric Carbon-dioxide

252. Hepatology is the study of ...........?
Answer :- Liver

253. The blood pressure is controlled by the hormone ..........?
Answer :- Vassopressin

254. The chemical name of Vitamin A is ...........?
Answer :- Retinol

255. The most important organ of the human body is ........?
Answer :- Heart

256. Normal temperature of Human body?
Answer :-  98.4 F (37 C)

257. Antibiotic is a substance used to kill ..........?
Answer :- Micro Organisms

258. Who developed the technique DNA finger printing ?
Answer :- Jeffery

259. Vitamin necessary to prevent prolonged bleeding ?
Answer :- Vitamin K 

260. the tear gland are called ............?
Answer :- Lachrymal gland
MALAYALAM GK AVAILABLE HERE

0 تعليقات

إرسال تعليق

Post a Comment (0)

أحدث أقدم