Kerala PSC Helper - Daily Current Affairs 26-06-2018

Keralapschelper.com brings for its reader daily updated quizzes that cover the topics like Kerala, India, World, Science and Technology, Sports and Awards etc........
1. 2018 FRENCH GRAND PRIX à´œേà´¤ാà´µ് ആരാà´£്?
Answer:-à´²ൂà´¯ിà´¸് à´¹ാà´®ിൽട്ടൺ

2. ഇന്à´¤്യയിà´²െ à´®െà´Ÿ്à´°ോ à´±െà´¯ിൽ à´¸ംà´µിà´§ാà´¨ം à´®െà´š്à´šà´ª്à´ªെà´Ÿുà´¤്à´¤ുà´¨്നതിà´¨ാà´¯ി à´•േà´¨്à´¦്à´° സർക്à´•ാർ à´°ൂà´ªീà´•à´°ിà´•്à´•ുà´¨്à´¨ à´•à´®്മറ്à´±ിà´¯ുà´Ÿെ തലവൻ?
Answer:- à´‡.à´¶്à´°ീധരൻ

3. ഇന്à´¤്യയിà´²െ ആദ്à´¯ à´±ോà´¬ോà´Ÿ്à´Ÿിà´•് à´Ÿെà´²ിà´¸്à´•ോà´ª്à´ª് à´ª്രവർത്തനം ആരംà´­ിà´š്à´šà´¤് à´Žà´µിà´Ÿെ?
Answer:- ഇന്à´¤്യൻ à´…à´¸്‌à´Ÿ്à´°ോà´£ോà´®ിà´•്കൽ à´’à´¬്സർവേà´±്ററി

4. International Day Against Drug Abuse and Illicit Trafficking à´¦ിനമാà´¯ à´œൂൺ 26 ൻറെ à´ª്à´°à´®േà´¯ം?
Answer:-Listen First : Listening to children and youth is the first step to help them grow healthy and safe.

5. à´…à´Ÿുà´¤്à´¤ിà´Ÿെ ജനങ്ങളെ à´¨ിà´°ീà´•്à´·à´¯്à´•്à´•ുà´¨്നതിà´¨ാà´¯ി Bird - Shaped Drone à´µിà´•à´¸ിà´ª്à´ªിà´š്à´š à´°ാà´œ്à´¯ം?
Answer:- à´šൈà´¨

6. No Toilet No Bride à´ª്à´°à´®േà´¯ം à´ªാà´¸ാà´•്à´•ിà´¯ പഞ്à´šായത്à´¤് ?
Answer:- à´—ോà´¦ികൻ, ഹരിà´¯ാà´£

7. à´¸്à´¤്à´°ീകൾക്à´•് à´µാഹനമോà´Ÿിà´•്à´•ാà´¨ുà´³്à´³ à´…à´¨ുമതി നൽകിà´¯ ഗൾഫ് à´°ാà´œ്à´¯ം?
Answer:- à´¸ൗà´¦ി à´…à´±േà´¬്à´¯ാ

8. ദക്à´·ിà´£ à´¸ുà´¡ാà´¨ിà´²െ സമാà´§ാà´¨ à´¦ൗà´¤്യങ്ങൾക്à´•് United Nations ൻറെ à´¨ിà´¸്à´µാർത്à´¥ à´¸േവനത്à´¤ിà´¨ുà´³്à´³ à´®െഡൽ à´¨േà´Ÿിà´¯ ഇന്à´¤്യൻ à´•à´°à´¸േà´¨ാ à´µിà´­ാà´—ം?
Answer:- 7 Garhwal Rifles Infantry Battalion Group

9. Paani Bachao, Paise Kamao പദ്à´§à´¤ി ആരംà´­ിà´š്à´š à´°ാà´œ്à´¯ം?
Answer:-പഞ്à´šാà´¬്

10. 58th National Inter State Senior Athletics Championship à´µേà´¦ി?
Answer:- à´—ുà´µാഹത്à´¤ി

Kerala PSC Current Affairs Questions Related with JANUARY 2018 CLICK HERE
Current Affairs JANUARY 2018,Current Affairs JANUARY ,PSC Current Affairs JANUARY 2018,Current affairs Quiz JANUARY 2018 , PSC Current Affairs ,UPSC Current Affairs,bank exam Current Affairs,IBPS Current Affairs,RRB Current Affairs,Current Affairs 2018 for All Competitive Exams,Current Affairs for SSC,Current Affairs for UPSC , Current Affairs for Civil Services ,Current Affairs for IBPS , Current Affairs for SBI , Current Affairs for Bank PO , Current Affairs for RRB Exams, Kerala PSC Malayalam Current Affairs JANUARY 2018, KPSC Malayalam Current Affairs JANUARY 2018

0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post