Kerala PSC LDC Examination Expected Questions | Kerala PSC LDC Questions | PSC LDC Questions | Kerala PSC LDC Questions and Answers in Malayalam | Kerala PSC LDC Questions in Malayalam | PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |
81. à´…à´£ുà´¸ംà´–്à´¯ 100 ആയ à´®ൂലകം?
82. à´¨ാà´²് à´•ാà´²ുà´•à´³ുà´Ÿെà´¯ും à´®ുà´Ÿ്à´Ÿുകൾ à´’à´°ു à´ªോà´²െ മടക്à´•ാൻ à´•à´´ിà´¯ുà´¨്à´¨ à´®ൃà´—ം?
Answer :- ആന
83. à´…à´¨്തരീà´•്à´·à´¤്à´¤ിൽ à´¨ൈà´Ÿ്രജൻറെ à´µ്à´¯ാà´ª്à´¤ം?
Answer :- 78%
84. à´’à´°ു à´ªൗà´£്à´Ÿ് à´Žà´¤്à´° à´•ിà´²ോà´—്à´°ാം?
Answer :- 0.454
85. à´•ൈà´•ാà´²ുà´•à´³ിà´²െ ആകെ à´…à´¸്à´¥ികൾ?
Answer :- 126
86. à´•ൈതച്à´šà´•്à´•à´¯ിൽ à´…à´Ÿà´™്à´™ിà´¯ിà´°ിà´•്à´•ുà´¨്à´¨ à´Žà´¸്à´±്റർ ?
Answer :- ഈഥയിൻ à´¬്à´¯ുà´Ÿ്à´Ÿിà´±േà´±്à´±്
87. à´’à´°ു അർദ്à´§à´µൃà´¤്à´¤ം à´Žà´¤്à´° à´¡ിà´—്à´°ിà´¯ാà´£്?
Answer :- 180
88. à´’à´°ു ഔൺസ് à´Žà´¤്à´° à´—്à´°ാം?
Answer :- 28.35
89. മദ്à´¯ à´¦ുà´°ിതത്à´¤ിà´¨് à´•ാരണമാà´•ുà´¨്നത്?
Answer :- à´®ീഥയിൽ ആൽക്à´•à´¹ോൾ
90. ആധുà´¨ിà´• രസതന്à´¤്à´°à´¤്à´¤ിൻറെ à´ªിà´¤ാà´µ്?
Answer :- ആന്à´±ോà´£് à´²ാà´µോà´¸ിയർ
91. à´¨ാà´µിà´•à´°ുà´Ÿെ à´ª്à´²േà´—് à´Žà´¨്നറിയപ്à´ªെà´Ÿുà´¨്നത്?
Answer :- à´¸്കർവി
92. à´¨ിവർന്à´¨ു à´¨ിൽക്à´•ാൻ à´•à´´ിà´¯ുà´¨്à´¨ പക്à´·ി?
Answer :- à´ªെൻഗ്à´µിൻ
93. à´šà´¨്à´¦്à´°à´¯ാà´¤്à´° à´•à´´ിà´ž്à´žു à´¨ീൽ à´†ംà´¸്à´Ÿ്à´°ോà´™ും à´•ൂà´Ÿ്à´Ÿà´°ും à´¤ിà´°ിà´•െ ഇറങ്à´™ിà´¯ സമുà´¦്à´°ം?
Answer :- പസഫിà´•് സമുà´¦്à´°ം
Answer :- മഞ്à´ž
95. à´šിà´•്à´•ുൻ à´—ുà´¨ിà´¯ പരത്à´¤ുà´¨്നത്?
Answer :- ഈഡിà´¸് à´•ൊà´¤ുà´•ുകൾ
96. à´šിറകുà´•à´³ിà´²്à´²ാà´¤്à´¤ à´·à´¡്പദം?
Answer :- à´®ൂà´Ÿ്à´Ÿ
97. à´šുവന്à´¨ à´¤്à´°ിà´•ോà´£ം à´Žà´¨്à´¤ിൻറെ à´šിà´¹്നമാà´£്?
Answer :- à´•ുà´Ÿുംà´¬ാà´¸ൂà´¤്à´°à´£ം
Answer :- à´…à´¸്à´¥ിമജ്ജയിൽ
99. à´šുവന്à´¨ à´°à´•്à´¤ാà´£ുà´•്കൾ à´•ൂà´Ÿുതൽ ഉണ്à´Ÿാà´•ുà´¨്à´¨ അവസ്à´¥?
Answer :- à´ªോà´³ിà´¸ൈà´¤്à´¤ീà´®ിà´¯
100. ആൽക്à´•à´¹ോà´³ിà´²െ ഘടകങ്ങൾ?
Answer :- à´•ാർബൺ, à´¹ൈà´¡്രജൻ, à´“à´•്à´¸ിജൻ
